Преминете към основното съдържание

Сбогом, целулит, мастни натрупвания и отпусна кожа!

Технологиите в наши дни напреднаха и предлагат решения за всичко. Какво е то, когато се борим с напълняването, целулита и отпуснатата кожа?
VelaShape III
VelaShape III © Body Aesthetics

Телата ни се променят през целия ни живот. И ако промените в детска възраст и през пубертета са резки и забележими, то идва и период, в който всичко се случва по-бавно и за повече време, но сигурно и видимо.

Ето какво можем да очакваме от тялото си. Точно след пубертета настъпват благодатни години, в които тялото ни е услужливо и с правилно хранене и малко спорт можем да поддържаме почти идеална форма. Естествено – ако нямаме някакви здравословни проблеми.

Това е причината да се замисляме за поддържане на кожата и фигурата си едва когато налице са първите бръчици и неусетно натрупаните килограми. Което се случва след 30-те години.

С всяка година след 30-ата метаболизмът се забавя с от 2% до 4 %.

Тогава постепенно мускулната маса намалява, натрупват се повече мазнини.

След 40-те нивото на естрогена спада, а на тестостерона се покачва, променя се усвояването на хранителните вещества и се натрупват повече мазнини в областта на корема и ханша при жените. Задържа се и вода, а това води до появата на целулит – кошмарът на жените. Постепенно кожата започва да губи своята еластичност и изглежда отпусната и увиснала.

На този етап вече всяка жена започва опити да поправи щетите, нанесени от възрастта, със спорт и диети. Това повишава тонуса, заздравява мускулатурата и влияе добре на килограмите, но кожата остава все така неповлияна. Тук вече много жени не успяват да се справят сами и търсят помощ от специалисти.

И я намират – в Body Aesthetics! Там ги води желанието за машинни процедури и славата на световния лидер VelaShape III.

Лазерният център е третият в България, сдобил се с този прекрасен апарат.

„Избрахме да инвестираме в него, защото показва изключителни клинични резултати“, казват от Body Aasthetics.

Когато имаме мастни натрупвания в конкретна зона, тяхното премахване с помощта на диети или спорт е доста трудно, тъй като те не действат концентрирано там. А VelaShape III работи точно в тези проблемни зони, дренира мастната клетка от натрупаните излишни вещества и стимулира произвеждането на колаген. Обиколките намаляват, кожата се стяга, изглежда по-млада и гладка и това се случва още с първата процедура.

Технологията е подходяща за всяка възраст, но необходимостта от нея не се определя само от възрастта.

Това съчетание патентована ELOS технология.

Двуполюсната радиочестота в комбинация с инфрачервената светлина затоплят тъканта до 45 градуса в дълбочина до 15 мм. Вакуумът осигурява правилното доставяне на тази енергия върху третираната зона.

„Предизвикваме дълбоко загряване на мастните клетки и околната съединителна тъкан и увеличаваме кръвообращението в третираната зона“, обясняват от лазерния център. Така се засилва клетъчният метаболизъм и се стимулира образуването на колаген и еластин, които стягат и заздравяват кожата.“

Вакуумният масаж засилва лимфния дренаж, мастните клетки намаляват съдържанието си, а с това – и обема си, заглажда се повърхността на кожата и се намаляват обиколките.

Действа като магия, промяната е много видима.

„Имахме клиентка, която цял живот е била с бричове, въпреки че е със слаба фигура, спортува и спазва режим. Раздели се с бричовете още с първата процедура.“

Постиженията при работа върху двойната брадичка също за изумителни. За да можем да си обясним тези невероятни резултати, трябва да разберем каква е ролята на мастните клетки в тялото ни.

Броят им в човешкия организъм е генетично предопределен и нараства в периода на детството, но около пубертета става константа. Мазнините, които приемаме с храната, преминават през храносмилателната система и се обработват в черния дроб, след което се използват от организма като източник на енергия. Тези от тях, които не се изразходят, се натрупват като излишна мазнина вътре в мастните клетки.

Ето защо напълняването не е увеличаване на БРОЯ на мастните клетки, а на ОБЕМА на мастните клетки.

И то – най-вече в зоните, в които по време на детството си сме натрупали повечко мазнини, ако сме се хранили неправилно. Когато отслабваме ние не „топим“ и не „изгаряме“ мазнини, а дренираме мастните си клетки и те стават по-малки.

Уви, няма как да изберем в кои зони да се случи това. За разлика от напълняването, отслабването е равномерно в цялото тяло. Добрата новина е, че ELOS технологията на Velashape III е създадена точно за да можем да предизвикаме тялото да се погрижи само за тези клетки, да ги дренираме и да намалим обемите само в участъците, в които е необходимо.

Нещо повече – в Body Aesthtetics можете да съчетаете тази терапия с криолиполиза с Cooltech.

Така ще се отървете не просто от натрупаните излишни вещества в тези депа, а и от самите мастни клетки.

Криолиполизата замразява излишните мазнини до минус 8 градуса и по този начин предизвиква тяхната смърт, а организмът ги извежда през отделителните канали. Веднъж премахнати в една зона, мастните клетки никога повече не се появяват там, защото при възрастните броят им не може да се увеличи.

Тялото изхвърля отпадните продукти от мастните клетки след терапия по същия начин, както и при отслабване – чрез естествения метаболизъм на клетките, отделителната система и през лимфата, с единствената разлика, че след терапия с VelaShape III е по-засилено. За да се случи по-бързо и да се засили ефекта от процедурата, е достатъчно да се приема повече вода.

„Терапията не натоварва здравите организми. Но за да сме сигурни, че процедурата е подходяща, винаги правим първо консултация с всеки клиент, информираме се подробно за здравословното му състояние. При нас в Body Aesthetics всички терапевти са медицински лица, това е от голяма важност.“

VelaShape III е една от малкото машини в света, за която производителят дава

100% гарантиран резултат от минус 1.5 см от третираната зона след 1 процедура.

Оптималните резултати, които се постигат след една процедура, са минус 2.6 см. Още на място можете да направите сравнение на кожата си преди и след процедурата, като сравните например бедрото, което вече сте третирали, с това, което не сте. Разликата е осезаема – кожата се усеща по-уплътнена, по-еластична и гладка. В течение на 2 седмици след процедурата обиколката намалява от 1 до 3 см. За засилване, поддържане и постигане на оптимален и продължителен резултат, се препоръчват 3 процедури.

VelaShape III има много впечатляващи клинични резултати, защото е трето поколение и се радва на 10 години опит в медицинската естетика, десетки проучвания и повече от 5 милиона извършени процедури. Това е най-известната неинвазивна процедура в света, при която 97 % от жените постигат удовлетворение!

Резултатите, разбира се, зависят от индивидуалните особености и нужди на всеки. По време на курса процедури не е необходимо да се спазва строг хранителен режим. Достатъчно е балансирано хранене с увеличен прием на вода. Всеки един режим, в който не качвате килограми, ще доведе до желаните резултати.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser