Преминете към основното съдържание

Седмицата на модата в Далас представя DFW Forward

Галерия

Добре дошли на Седмицата на модата в Далас! От Ню Йорк, Лондон, Париж до Милано, различни градове по света са домакини на седмици на модата, за да покажат някои от най-иновативните и креативни дизайни в индустрията.

Седмицата на модата в Далас представя DFW Forward - това е нова международна платформа, която създава мост между модни дизайнери, артисти и американския пазар. Мисията на този проект е да свърже местните и световните най-актуални прохождащи и утвърдени дизайнери с визия и възможности, предоставяйки ценни ресурси, които дават възможност на дизайнерите да развиват своя бизнес и да постигнат глобален успех. Основен фокус на платформата е да предостави на местни и международни творци ресурсите, необходими за навлизане на американския пазар и осъществяване на сътрудничество с местни фирми. DFW Forward предоставя достъп до колективни изложби и работа с американски компании за местни и международни дизайнери.

Благодарение на креативния предприемач и моден дизайнер от Украйна Наталия Нова с нейния впечатляващ 17-годишен опит в глобалните медии (Cosmopolitan и Harper's Bazaar), мениджмънт на събития и мода, и в партньорство с Nova Strategy Group.DFW Forward предоставя своя опит за създаване на следващо ниво нови възможности за утвърдени и бъдещи дизайнери и бизнеси.

За един бранд навлизането на нов пазар винаги е голямо предизвикателство, особено когато става въпрос за САЩ. Ню Йорк и Лос Анджелис може да са първите места, които ви идват на ум, но тези градове могат да бъдат огромни и непредвидими. Често марките имат само някакви си 15 минути, за да покажат своите продукти и да направят впечатление. Развитието на силни взаимоотношения с клиентите обаче е от решаващо значение за дългосрочния успех. Ето защо Далас трябва да е сред градовете, които са начело в списъка за марки, които искат да навлязат на американския пазар. Далас предлага среда, която е едновременно приветлива и подкрепяща бизнеса, със силен акцент върху сътрудничеството и работата в мрежа. С централното си местоположение и нарастващо влияние, градът е чудесно място за създаване на връзки и изграждане на солидна основа за всеки бранд.

По време на последното ни шоу вече представихме 24 дизайнери от различни държави и продължаваме да растем.

В опит да запази разнообразието в центъра на вниманието, Нини Амерлиз, канадски супермодел, носител на множество награди, телевизионен водещ и главен изпълнителен директор на NA Management Inc, обедини сили с организаторите, за да продуцира шоутата тази година за Седмицата на модата в Далас.

DFW Forward се гордее да си сътрудничи с уважаваните експерти по кастинг и дефилета. Шон Балкъм е не само успешен модел и амбициозен актьор, но също така представлява една от най-добрите школи за модели и актьорско майсторство в Тексас, Bella Modeling School. В допълнение към работата си със Седмицата на модата в Далас, Шон е служил и като посланик на марката за популярни събития като Coachella и Comic Con Festival. Неговият богат опит и експертиза го правят ценен актив за всяко шоу.

Към него се присъединява колегата му Реаджин Сандърс, който се отличава със създаването на безупречна хореография и тренировки за модния подиум по време на Седмицата на модата в Далас - екипът е страхотна сила, която гарантира успеха на всеки проект, в който участват.

Week е прекрасна платформа за дизайнерите да се свържат с преките си потребители чрез колективни шоута и пазар. Тя предоставя на дизайнерите възможност да развият отношения с потенциални клиенти и да покажат своите нови линии.

Решението да поканим вдъхновяващи лектори за Седмицата на модата в Далас беше мъдър ход, който не само внесе освежаваща гледна точка към модната индустрия, но и предостави уникална възможност за разпространение на знания и мъдрост сред присъстващите. Сред списъка с лектори се откроиха две имена - Катя Стърн, Мисис Канада Класик 2020, два пъти най-продаван автор, трансформиращ лектор и сериен предприемач, и Джими Хейс Нелсън, уважавана личност в света на високоефективния бизнес коучинг с повече от 20 години опит като театрален и филмов актьор, лектор, обучител, водещ. Техният богат опит и експертиза се оказаха ценно допълнение към събитието, давайки на присъстващите много нови знания и поле за размисъл.

С дизайнери от седмицата на модата в Далас:

Получете достъп до колективни дефилета и модни презентации с оптимизираните разходи за участие за марките за мода и аксесоари.

Свържете се с повече от 1900 клиенти в САЩ чрез професионални имейл маркетинг кампании.

Получете достъп до директни клиенти чрез DFW и издигнете бизнеса си на следващото ниво.

Нашата цел е да помогнем на тези марки да достигнат нови висоти чрез безпрецедентна видимост и разпознаваемост, както и чрез свързване с лидери в индустрията и потребители, както и използване на обширни маркетингови възможности.

Както можете да видите, Седмицата на модата в Далас е уникална в света на модата и се отличава от другите събития като Ню Йорк, Милано и Париж. Предлагат се много допълнителни опции, които правят това събитие чудесно място за развитие на бизнеса и осигуряват основна платформа за предприемачи, които са готови да издигнат бизнеса си на следващото ниво.

Кредити:

Фотографи: Ellen Yang, Thomas Almholt, Farid Zarrinabadi, Luxcior Magazine. Дизайнери: Leather by VAL, Nataliya Nova Luxury Accessories, Tristan Marley, Taiilored, Annia Louisa, Diadem Jewelry. Модели: Christian Taylor, Baylee Marshall, Eghonghon Joseph, Armaris Werner, Claire Capek. Презентатори: Katia Stern, Jimmy Hays Nelson.

Допълнителни благодарности за:

Фотограф: Mark Mendez. Agency: NA Management Inc. Model: Nini Amerlise. Фризьор: Pinky Dillon. Грим: Reyna Khalil. Стилист: Devontae Goodwin. Креативен директор: D’Jesus Trujillo. Мода: The HerGroup showroom.

www.dallasfashionweek.org

IG: @dallasfashionweek_official

PR: NSG, @nova_nataliya www.novastrategygroup.com

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser