Преминете към основното съдържание

Сега очилата с прозрачни стъкла са много по-ефектни: 25 доказателства за това

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Тази пролет очилата с прозрачни стъкла са много по-ефектни. Те присъстват в колекциите на световните дизайнери всеки сезон, но сега ни изненадаха още повече с дизайна си. Видяхме разнообразни форми и модели. Някои бяха украсени с блестящи кристали и мъниста, които ги накараха да изглеждат още по-впечатляващо. Те са подходящи за тези от нас, които обичат да експериментират с аксесоари, без да се притесняват от това, че ще привлекат всички погледи към себе си.

Дизайнерите са помислили и за останалите, които харесват по-класически идеи. Силно впечатление ни направиха и очилата с черна и бяла рамка. Знаете, че това са цветовете на елегантността и класиката. С тях няма как да сгрешите и ще ви е по-лесно да ги комбинирате с ежедневната визия.

С диоптър или без, очилата с прозрачни стъкла остават на челна позиция, в листата ни с топ аксесоари за пролет-лято 2020. Моделите на Aigner, Burberry, Jacobs, Loewe и Prada се откроиха най-силно. Този сезон са още по-впечатляващи и стилни, за да направят визията ни достойна за модния подиум.

Разгледайте галерията ни, в която ще намерите 25 доказателства за това, които ще ви накарат да се влюбите в очилата с прозрачни стъкла.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser