Преминете към основното съдържание

Сега зебра визията е още по-стилна

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Зебра десенът покори модния подиум с елегантност и класа. Причината за това може би е класическата комбинация от цветове - бяло и черно, които останаха перманентен тренд, без значение от сезона. Белият цвят е хармоничен и уравновесяващ, помага ни да бъдем по-внимателни и по-спокойни. Черният се свърза с високи амбиции и изразена увереност, също така и с много силен и несломим характер.

Balmain, Burberry, Dolce&Gabbana и Elisabetta Franchi избраха зебра принта за част от летните си колекции тази година. Видяхме го под формата на елегантни феерични рокли, които нямаме търпение да облечем на плажа, стилни блузи и широки панталони. Откроиха се и ефектни костюми, подходящи за офис стайлинга ни.

Това лято черно-бялото райе доказа, че по нищо не отстъпва на останалите животински принтове, които също са актуални (змийски и леопардов). Носи екстравагантен привкус, но поднесен с много стил и класа.

Личната ви лятна колекция съдържа ли поне една такава модна находка?

Още по етикети

зебра , принт , стил
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser