Преминете към основното съдържание

Секс по време на менструация?

Може: изобретиха специална защитна мембрана

За всяка жена тази ситуация е позната до болка и непреодолима. Секс по време на менструация: някои си го позволяват, но с редица условности и дискомфорт. Компанията Flex обаче работи в посока облекчаване живота на всички, които обичат секса по всяко време и е разработила алтернатива на класическия тампон – защитна мембрана, която блокира отделянето в продължение на 12 часа.

Flex е направена от хипоалергенни материали и, което е много важно, не предизвиква синдром на токсичен шок, с които са опасни именно обикновените тампони. На външен вид мембраната изглежда като презерватив, но за съжаление не притежава контрацептивни свойства. Опаковката му изглежда сякаш е опакована бисквитка.

Изпълнителният директор на компанията Лорън Шулт уверява, че при използването на мембраната не се усеща нищо и жената напълно забравя за менструацията си. Създателите са водени от прекрасна цел: факт е, че много жени имат повишено либидо именно по време на цикъл, но са принудени да се откажат заради неудобството.

Засега Flex е в бета-режим, но е тествана от повече от 20 хиляди жени. Все още не може да закупите мембраната, но може да я поръчате на сайта и да я тествате безплатно.

Автор Люба Вангелова 

Още по етикети

секс , емоции
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser