Преминете към основното съдържание

Секси бельо - кои са най-актуалните модели и с какво да ги съчетаете?

Бельото винаги е била деликатна тема за всяка жена. Когато говорим за тенденции, всяка дама би обърнала внимание по-скорона това, дали то е подходящо за фигурата и до колко е комфортно за самите тях. Ако оставим тези два фактора,...
© IMaxTree, PR

Бельото винаги е била деликатна тема за всяка жена. Когато говорим за тенденции, всяка дама би обърнала внимание по-скорона това, дали то е подходящо за фигурата и до колко е комфортно за самите тях. Ако оставим тези два фактора, тазгодишните тендеции за бельо са пряко свързани с тенденциите и при дрехите. Дантела, прозрачни материи и наситени цветове. Моделите бельо за есен-зима 2016/2017 са секси, предизвикващи внимание и подчертаващи сексапила и женствеността на всяка дама.

Секси бельо е присъщо най-вече за дамите, макар, че все по-често метросексуалният модерен мъж също се поддава на изкушението да покрие своите интимни части с нещо предизвикателно. Много дами, обаче не знаят как да избират и какво да пазаруват и често допускат грешки при избора на модели, които правят ефекта по-скоро парадоксален и комичен, отколкото спиращ дъха на половинката до вас.

Ето няколко основни съвета, които биха ви помогнали да се справите с избора на бельо:

Избирайте вид бельо, който подхожда на вашата физика и възраст
Както при останалите видове облекло и при бельото има възрастови разграничения. Докато един модел сутиен или бикини е подходящ за млади момичета с перфектно телосложение, то други модели от същия вид бельо са по-подходящи за зрели, но не по-малко красиви жени.

Дами, недейте да се заблуждавате, защото тази картина е комична по много причини, независимо колко добре изглеждате в сравнение със своите връстници. При избора на еротично бельо залагайте на класическите модели. Това могат да бъдат секси корсет с жартиери, прилепнало дантелено боди или комплект изящни сутиен и бикини. Заложете на червеното. Това е цветът, който винаги се е бил емблема на сексапил. 

Съчетавайте бельото с основния тоалет
Когато купувате бельо, винаги обмисляйте с кой тоалет смятате да го използвате. Това е валидно за долното облекло, което смятате да носите в ежедневието или на специален повод. Когато купувате бельо, само за да прелъстите своята половинка, можете спокойно да експериментирате с всичко, което ви хареса в магазина, стига разбира се да подхожда на вашата фигура.

Съчетанието на бельото с дрехите, когато сме на публично място е изключително важно. Независимо колко добре ви изглежда един черен или ярко червен секси корсет, крайният ефект няма да бъде с особено висока естетическа стойност, ако го носите под нежна ефирна рокля в бял или друг светъл цвят.
 

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser