Преминете към основното съдържание

„Сексът и градът” се завръща! Първи тийзър на продължението

Главните героини потвърдиха завръщането на екран на култовия сериал

Вече е официално! Възраждането на "Сексът и градът" ще започне скоро по канала HBO Max – това потвърдиха Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън, като в неделя споделиха един и същ тийзър в Instagram профилите си. Видеото се състои от кадри на "сцената" - Ню Йорк, както и машитописен текст в стила на Кари Брадшоу: "And just like that ...".

Емблематичното шоу от 90-те години ще се завърне на екраните със същото име и във формат като мини-сериал. Според The Hollywood Reporter обаче не всички ще участват в продължението ... За съжаление създателите трябваше да се сбогуват с образа на Саманта. Актрисата Ким Катрал заяви, че няма да се снима в проекта, но призна, че работата по сериала "е била много забавна" и че "обича шоуто".

Така сериалът ще покаже живота на Кари, Шарлот и Миранда като активни жители на Манхатън на 50-годишна възраст. Снимките ще започнат през пролетта на 2021 година.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser