Преминете към основното съдържание

Сексът и коронавирусът: Как да си изберете перфектната секс играчка?

Колко дълго можете да издържите без секс? Епидемията определено изпитва сексуалната издръжливост на всички необвързани или разделени от партньора си заради карантината. Превърнете минуса в плюс и си вземете секс играчка. Ето нашите 4 съвета, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор.

© iStock

1. Направете проучване.

ма милиони секс играчки на пазара и изборът може да е малко труден. Пазаруването онлайн обаче е голямо улеснение, тъй като може да четете коментари, да сравнявате цени, както и да изучите функционалността на всяка играчка.

2. Започнете с нещо малко.

Ако сте начинаещи, си купете малък вибратор от типа bullet. Той е компактен, симпатичен и много подходящ за началото на вашите сексуални експерименти. А след карантината можете да го използвате в любовната игра. Ако пък сте по-напреднали, вибраторът "заек" е най-добрият избор. Той има две глави за едновременно стимулиране на вагината и на клитора, а специалната му форма стимулира G точката.

3. Проверете гаранцията и условията за връщане.

Не искате да получите нещо, което всъщност не ви харесва, но да не можете да го върнете. Освен това винаги настоявайте за 12-месечна гаранция.

4. Залагайте само на качествени продукти.

Най-интимното ви място заслужава най-доброто! Търсете играчки, които се почистват лесно и са направени от материали, които са непропускливи и не съдържат фталат. Задължително си вземете и антибактериални почистващи продукти, подходящи за интимната зона.

И най-важното - забавлявайте се!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser