Преминете към основното съдържание

Селена Гомес пуска козметичния си бранд

Кога е стартът и каква е мисията му?

© Getty

Вчера Селена Гомес анонсира официално предстоящия старт на козметичния си бранд. Името му е Rare Beauty, а от видеото в Инстаграм може да се добие представа за някои от продуктите – глос за устни, коректор, гъба за фон дьо тен и др. Брандът има вече и свой собствен Инстаграм акаунт.

Звездата, която миналия месец издаде и своя нов албум – „Rare“, нарича козметичния си бранд „специален проект“ и споделя, че той е плод на двугодишен труд. Мисията му е „да оформи разговори за красотата, себеприемането и психичното здраве“, както и „да помогне на хората да се чувстват по-автентично свързани помежду си и по-малко сами в света“. Тя засяга въпроса за нереалистичните очаквания, които не могат да бъдат покрити – поради което и почти всеки от нас попада в техния капан в някакъв период от живота си.

Наскоро Селена Гомес разкри, че е имала проблеми, свързани с психичното здраве. Основното послание на звездата, което тя иска да отправи и сега с Rare Beauty, е, че всеки трябва да се научи да приема себе си, като открие красотата в своите несъвършенства.

Селена не е първата знаменитост със собствен бюти бранд. С Rare Beauty тя се нарежда до Кайли Дженър, Ким Кардашян, Хейли Бийбър, Виктория Бекъм, Лейди Гага, Мили Боби Браун, Тараджи Хенсън, които също лансираха собствени линии с различни козметични продукти. Брандът ще се предлага в Северна Америка от това лято.

Защо Селена Гомес носи тостер вместо чанта?

Вижте повече

Защо Селена Гомес носи тостер вместо чанта?

Нестандартно стайлинг решение или...

Защо Кайли Дженър продава козметичния си бранд?

Вижте повече

Защо Кайли Дженър продава козметичния си бранд?

Звездата вече няма да е мажоритарен собственик на Kylie Cosmetics

Селена Гомес днес навършва 27

Вижте повече

Селена Гомес днес навършва 27

Любимата певица и актриса на милиони днес празнува своя рожден ден

Още по етикети

Селена Гомес
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser