Преминете към основното съдържание

Селена Гомес влиза в ролята на дизайнер

Най-харесваната звезда в Instagram обяви официално, че влиза в колаборация с луксозния производител на дамски чанти Coach

След като през 2016 година Селена стана рекламно лице на американската марка за чанти Coach, тази година сътрудничеството между певицата и луксозния производител преминава на по-високо ниво. И двете страни обявиха официално колаборация си, в която певицата влиза в ролята на дизайнер.

Моделите от колекцията са закачливи и стилни, а освен чанти, Гомес ще предложи на своите фенове и линия облекло. Тийн идолката сподели: "Толкова съм горда с колекцията. Това, което обичам в работата си с Coach е, че знаят какво обичам да обличам".

Дебютната колекция включва два модела дамски чанти, рокли, пуловери и суитчъри. Интересно е да се отбележи, че певицата не е пропуснала да сложи и нещо лично, на някои модели, певицата е написала "Not perfect, Always Me", написаното е с почеркът на Селена Гомес.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser