Преминете към основното съдържание

Селена Гомез иска деца от The Weeknd

Двойката е заедно от няколко месеца
© splash

Селена Гомез вече е започнала да мисли по въпроса да стане майка и се надява, че първото й дете ще е от новата й половинка The Weeknd.

Как приема тази идея певецът не е ясно, тъй като двамата с латината са заедно едва от няколко месеца. Освен това в момента той е в пика на кариерата си и едва ли създаването на семейство и деца влиза в скорошните му личностни планове. 

Близки до 24-годишната певица споделят, че макар да беше в рехабилитационна клиника, където се лекуваше от депресия, тя продължава да изпитва чувство на несигурност и недоволство от себе си. А, създаването на деца ще й помогне да се справи с някои от проблемите си. Освен това смятала, че сега е най-подходящият момент да остави малко назад кариерата си и да се фокусира върху личния си живот и щастието, което изпитва в момента от връзката си с The Weeknd. 

Селена е 100% уверена, че е настъпил най-подходящият момент да има дете. Да бъде майка е единственото, което тя все още не е изпълнила в живота си“, споделя приятелка на латината. Семейството на Гомез обаче не е толкова въодушевено от решението й, защото не смятат, че тя е готова за толкова сериозна крачка. Най-вече, защото не смятат, че романсът й с The Weeknd ще продължи толкова дълго, колкото тя се надява. 

Разгледайте, някои от топ визиите на Селена Гомез в галерията: 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser