Преминете към основното съдържание

Селин Дион е нелечимо болна

Симптомите на болестта вече сериозно затрудняват живота й

Певицата сподели в Instagram шокиращата новина, че е била диагностицирана с много рядко и променящо живота заболяване, известно като Синдром на скованата личност.

Както подсказва името, болестта кара мускулите на тялото да се сковават, което с течение на времето прогресивно се влошава и страдащите изглеждат като статуи, често неспособни да движат тялото си изобщо.

За съжаление, в момента няма лек за болестта, но има няколко начина да бъде забавена и да се облекчат симптомите.

„Боря се със здравословни проблеми от дълго време и ми беше наистина трудно да се изправя пред тези предизвикателства и да говоря за всичко, през което минах... Боли ме да ви кажа, че няма да съм готова да подновя турнето си в Европа през февруари", каза Дион.

Певицата разкри, че спазмите вече се отразяват на ежедневието й. „За съжаление, тези спазми засягат всеки аспект от ежедневието ми, като понякога причиняват затруднения, когато ходя, и не ми позволяват да използвам гласните си струни, за да пея по начина, по който съм свикнала“.

Дион увери, че за нея се грижи много добър екипа от лекари и получава подкрепа от близките си.

Това е поредната трагедия, с която канданската певица трябва да се справи, след като през 2016 г. почина съпругът й.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser