Преминете към основното съдържание

Селин Дион е новото лице на L'OREAL PARIS

Ще я видим за първи път в рекламата на серията за коса Excellence Hair Color

Селин Дион е новото лице на L'OREAL PARIS! От световния козметичен гиганат обявиха, че са избрали именно нея не само защото вече е записала името си в музикалната история, но и заради нейната жизненост, увереност, непримиримост, щедрост и скромност.

Дебютът на 51-годишната певица ще бъде в реклама на серията за коса Excellence Hair Color. Клипът е заснет в Париж и разкрива забавната страна на Селин Дион.

"L'OREAL PARIS отдавна подкрепя жените в това да живеят живота си според техните собствени правила и желания. Селин Дион, като най-новия член от семейството на L'OREAL PARIS надгражда нашата мисия да имаме посланици, които са силни, самостоятелни, уверени и различни. Тя е жена, която следва сърцето си, бори се със стериотипите и вдъхновява жените. Тя напълно въплъщава мисията на марката "Защото го заслужавате", това каза президентът на L'OREAL PARIS, Пиер-Еманюел Ангелоглу.

"В момента съм в период от живота си, в който съм много развълнувана, че мога да използвам гласа си, за да вдъхновя другите жени да се чувстват красиви, уверени и да се научат да ценят себе си", казва Селин Дион.

Певицата обяви, че след 15 години на сцената на Caesars Palace през юни ще бъде последният й концерт в Лас Вегас. Но това е само началото на една нова глава в живота на Селин Дион - по-късно тази година тя ще пусне и дългоочаквания си нов албум.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser