Преминете към основното съдържание

Селин Дион се появи за първи път след смъртта на съпруга си

Певицата загуби и брат си
Селин Дион
Селин Дион © dailymail

Канадската звезда Селин Дион за първи път се появи на публично място след смъртта на съпруга си Рене Анжелил, който си отиде на 14 януари, след дълга битка с рака.

47-годишната певица изглежда бледа, докато получава съболезнования и прегръдки от приятелите си, дошли да я подкрепят пред базиликата Нотр Дам в Монреал, където ще се състои опелото на дългогодишната й половинка. Мястото е същото, където през 1994 г. двойката сключи брак.

Появата на Селин Дион е само два дни преди погребението на музикалния мениджър. Безспорно канадката изживява доста тежки моменти от началото на годината. След като Рене изгуби битката с рака на гърлото, два дни по-късно - на 16 януари, си отиде и братът на Селин - Даниел. Той също се бореше с коварната болест, която беше засегнала мозъка, гърлото и езика му.

Пред базиликата Дион беше щракната как пристига заедно с трите си деца - 14-годишния й син Рене-Чарлс и 5-годишните близнаци Нелсън и Еди.

© dailymail, Приятел изказва съболезнования на Селин

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser