Преминете към основното съдържание

Селин Дион се завърна на сцената

Все още е неутешима след смъртта на съпруга си
Селин не сдържа сълзите си
Селин не сдържа сълзите си

Селин Дион се завърна на сцената в Лас Вегас, като първото й шоу беше музикален трибют към съпруга й Рене Анжелил, който в началото на годината си отиде след дълга битка с рака. Докато пееше, а зад гърба й на голям екран се излъчваха кадри на снимки от семейния им албум, изпълнителката не сдържа емоциите си и се разплака на сцената.

"През целия си живот съм имала очи единствено и само съпруга си, който всяка вечер седеше в тази зала", сподели Селин. "Хората си мислеха, че аз гледам него, но самата аз нямах нужда, просто защото всеки път, в който затварях очи, го усещах сякаш е до мен на сцената. И това се случваше независимо дали той сядаше пред сцената, на балкона, или беше в бекстейджа с децата, той винаги беше на сцената с мен. Както ще бъде и занапред. Невероятно е, че, откакто вече не е физически с мен, сякаш го усещам много по-силно край себе си."

Дион сподели още, че двамата с Рене са имали невероятна връзка и той се е отнасял с нея така, сякаш всеки един ден е първата им среща.

Семейният албум на Селин и Рене

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

Селин Дион , певица
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser