Преминете към основното съдържание

Семейното нещастие на сестрите Кардашиян им носи още милиони

Майката Крис Дженър пак е в основата на успеха
Крис Дженър с младото си гадже
Крис Дженър с младото си гадже © Getty images

Безспорно главата на семейството Кардашиян/Дженър – майката Крис, е човекът, който е отговорен за огромния успех на многолюдната фамилия. Тя е тази, която знае как да менажира децата си и днес те не само да са познати по целия свят, а имената им да им носят купища пари. Именно благодарение на Крис Дженър, семейството й бие по популярност дори това на Кенеди, нещо немислимо допреди години.

За да постигне успехи обаче, майката на Ким Кардашиян е готова на всичко, дори да използва болката на дъщерите си, стига това да донесе по-висок рейтинг на риалити шоуто им. За феновете на сестрите Кардашиян не е тайна, че Крис не понася нито един от бившите си зетьове. Доскоро единствено съпругът на Ким – Кание Уест, се радваше на обичта на тъща си.

Експоловинката на Кортни - Скот Дисик, още от началото на връзката им, е по-скоро персона нон грата във фамилията, отколкото любимец. Изцепките му заради алкохол и купони до зори доведоха до раздяла с майката  на трите му деца и омразата на цялата фамилия. Подобна беше съдбата и на Ламар Одом. В началото той беше приет с широки обятия от близките на жена му Клоуи. След скандалната им раздяла обаче, и баскетболистът се оказа в черния списък.

Изглежда обаче Крис е решила да прости всички прегрешения на момчетата, а целта й е само една – рейтинг и пари. Близки на Главата на фамилията разкриха, че инцидентите и с Ламар, и със Скот и трудностите, през които минаха дъщерите й, станаха хитови и Крис се надявала, че може да вкара тези истории в предаването.

Крис вече облизва устни, заради парите, които ще получи, ако Ламар се появи на екран в шоуто. Ако преди не го понасяше, сега изведнъж й стана доста нужен“, разказва приятелка на Крис.

Именно поради тази причина тя беше сред първите, които посетиха Ламар в болницата на Невада, а няколко седмици по-късно заведе децата на Скот в клиниката, в която той в момента се лекува от алкохолизъм.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser