Преминете към основното съдържание

Семейството на Лейди Гага се побъркало заради сватбата й

"Ако не я организират те, ще ме убият", казва певицата.
Лейди Гага и Тейлър Кини
Лейди Гага и Тейлър Кини © Instagram

Сватбата на Лейди Гага и Тейлър Кини се очаква с нетърпение не само от милионите й фенове по света, но и от цялото й семейство. Близките на певицата до такава степен са развълнувани, че са се заели почти изцяло с организацията на събитието. 

"Напълно съм убедена, че ако не бях включила майка ми и роднините в цялата организация, те щяха да ме убият. Определено мога да се похваля, че разполагам, с цялата помощ на света", сподели в радио интервю ексцентричната певица. 

Годежът на Лейди Гага и Тейлър Кини се случи през 2015 г. навръх Свети Валентин. Тогава актьорът й поиска ръката с красив диамантен пръстен. Камъкът е във форма на сърце и на бижуто са гравирани инициалите им.

Оттогава започна и подготовката за големия ден на популярната двойка, който поне засега се пази в пълна тайна. Единственото, което Лейди Гага сподели е, че не мислят да правят грандиозна и помпозна сватба, а да бъдат в тесен кръг. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser