Преминете към основното съдържание

Семейството на Синди Крауфорд е най-красивото в Америка

Как Гербер-Крауфор се превърнаха в модел за подражание?
© Getty

Холивудските истории са доказателство, че без семейството, много от звездите едва ли биха били това, което са. Само си помислете за Ким Кардашиян и веднага в съзнанието ви излизат всички членове на клана Кардашиян-Дженър. От първия ред за модното шоу на Виктория Бекъм седят всички членове на семейството й, а 63-годишнята Кристи Бринкли блести отново от корицата на Sport Illustrated, но в компанията на големите си деца.

Семейството на Синди Крауфорд не е изключение. Не само това – то се превърна в запазена марка за красиво семейство. Децата на легендарния модел поеха по пътя на майка си – ревюта, снимки, рекламни кампании. А Гербер-Крауфорд са готови едва ли не да напишат книга „Тайната на идеалния брак и възпитанието на децата“.

51-годишната Синди Крауфорд и Ранди Гербер имат щастлви брак и възпитават двете си деца: 15-годишната Кая и 17-годишният Пресли. Двамата с уверени стъпки вървят към модния Олимп. Всички семейни празници са повод за прекрасни снимки. А всички членове не пропускат момент, в който могат да бъдат заедно и очевидно си изкарват отлично. И вярваме, че това не е успешен ПР, а искрени чувства. 

Гербер-Крауфорд: семейство образец

Галерия

Гербер-Крауфорд: семейство образец

Снимки: Instagram, Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser