Преминете към основното съдържание

Семейството преди всичко: Кейт Мидълтън събра Уиндзорите на коледен концерт

Галерия

Въпреки напускането на принц Хари и Меган Маркъл, скандала с принц Андрю и кончината на принц Филип, британското кралско семейство изглежда по-обединено от всякога. И в случая става дума не само за висшите членове на кралското семейство, но и за техните роднини. Принцесите Евгения и Беатрис, родителите и сестрата на Кейт, по-малкият й брат и съпругата му, Зара и Майк Тиндал, херцогинята на Уесекс Софи и много други присъстваха на коледния църковен концерт Together at Christmas, чийто идеологически вдъхновител и организатор беше Кейт Мидълтън, подкрепена от принц Уилям. Без да чакат годишното новогодишно послание на кралицата, те без думи напомниха за най-важното – семейството и близките.

За принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци това беше първата официална поява след раждането на първото им дете Сиена Елизабет. Въпреки двумесечното бебе у дома, младите родители изглеждаха отпочинали, щастливи и много влюбени.

Концертът се превърна в дебютна изява в нов статус за друга двойка - Джеймс Мидълтън и Ализе Тавена. Младоженците, които се ожениха през септември, се възползваха от възможността да прекарат време със семейството си.

Принцеса Евгения, която стана майка няколко месеца по-рано от сестра си, дойде сама на концерта. Тя бе избрала палто тип пончо в изумруден цвят. Връхните дрехи, напомнящи рокля, са любим стайлинг на представителите на кралското семейство.

Софи от Уесекс, подобно на своите аристократични роднини, избра тоалет в традиционните коледни цветове алено, зелено и бяло.

Сред поканените бяха Зара и Майк Тиндъл, с които херцозите на Кеймбридж поддържат не само семейни, но и искрени приятелски отношения. Зара е дъщеря на принцеса Ан, която нарочно се отказа от всички титли, но не загуби мястото си в семейството.

Е, и, разбира се, родителите на Кейт, Карол и Майкъл Мидълтън, както и по-малката й сестра Пипа, дойдоха да подкрепят херцогинята.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser