Преминете към основното съдържание

Сензационно: Уилям, Кейт, Хари и Меган отново заедно

Траурът помири семейството.

На 10 септември се проведе служба в чест на новия крал на Великобритания, докато страната продължава да отдава почит към паметта на Елизабет II. В този ден в замъка Уиндзор се случи и едно от най-обсъжданите събития: събирането на Уилям и Хари, както и на техните съпруги.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън, заедно с Меган Маркъл и принц Хари положиха букети в знак на почит към паметта на кралицата и разгледаха цветята и посланията, оставени от хората. Братята се появиха заедно в чест на любимата си баба, а наблюдатели нарекоха това отличен маркетинг на крал Чарлз III - началото на царуването с помирение в семейството!

За последно легендарната четворка бе заедно на 9 март 2020 г.

Кейт и Меган бяха в черни рокли и чорапогащи в тон. За първи път херцогинята на Съсекс не наруши протокола, въпреки че преди предпочиташе да се появява публично с голи крака.

Кралската четворка разговаря с хората пред замъка и след това всички заедно се качиха в очакващия ги автомобил: Кейт и Уилям отпред, Меган и Хари отзад.

Експерти предполагат, че появата на Меган е маркетингов и дипломатически ход, който крал Чарлз III е решил да предприеме. Ден по-рано в официалното си обръщение към нацията той отново подаде маслинова клонка към семейството на по-малкия си син, отбелязвайки любовта си към тях.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser