Преминете към основното съдържание

Серина Уилямс за първи път показа бременното си коремче

Тенис звездата беше придружена от годеника си на Met Gala
© getty images

След като преди няколко седмици неволно разкри в социалните мрежи, че е в очакване на първото си дете, Серина Уилямс направи своя дебют като бременна и на червения килим. 

Тенис звездата уважи събитието Met Gala, което се организира от близката й приятелка Ана Уинтър. Серина блесна в смарагдовозелена рокля, която ясно очертаваше наедрялото й коремче. 35-годишната спортистка беше придружена от годеника си - съоснователя на Reddit Алексис Оханиян.  

В началото на април Уилямс без да иска постна в snapchat съобщението, че е в 20-ата седмица от бременността си. Колкото и да й се искаше да запази новината в тайна за максимално дълго време, неволната й грешка се разпространи в медиите със скоростта на светлината. 

„Бях на почивка, защото исках да отделя малко време за себе си. Проверявах си статуса и като всяка бременна жена всяка седмица си правех снимка, за да отбелязвам как върви“, сподели Серина. „Тъкмо запазвах последните данни, когато, знаете как е със социалните мрежи - натиснах грешното копче и... Телефонът ми по принцип не звъни често, а 30 мин. по-късно имах четири пропуснати разговора. Казах си, че това е много странно, след което погледнах какво е станало и си казах: „О, не!“ 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser