Преминете към основното съдържание

Серия Miraculous Recovery от професионалистите на John Frieda

Моментално преобръща 75% от нарушената повърхност на косата и я прави 3 пъти по-гладка*

„Страхотната прическа, направена в салон започва още от измиването на мивката. За да е косата здрава и лесно управляема, една подхранваща и възстановяваща формула може да подобри текстурата и блясъка й още от самото начало, улеснявайки стилистите при подстригване и изсушаване и придава полиращ завършек, какъвто клиентите желаят“  - Кери Уорн

Продуктовите иновации и желанието на клиента са основните принципи на марката.

Тази година John Frieda разширява серията Frizz Ease и представя възстановяващите балсам и шампоан Miraculous Recovery.

За начупена, изтощена от стилизиране коса.

НОВИТЕ възстановяващи шампоан и балсам Miraculous Recovery помагат на косата да бъде подхранена и възстановена още от самото начало на стилизирането. С нов амино комплекс тези два хидратиращи продукта помагат възстановяването на цъфтящите краища, като контролират непокорната коса, възвръщат еластичността и подпомагат защитата от увреждане. Съдържайки комбинация от силикон и полимери, формулите омекотяват и изглаждат ствола на косъма и придават съвършен гладък завършек.

Здравият косъм съдържа липиди в кутикула и кортекса, но те могат да бъдат изгубени поради увреждане от боядисване, топлинно стилизиране и почистващи програми, които правят косата твърда, чупеща и склонна към увреждане. Възстановяващата система Miraculous Recovery има уникална формула, която помага възобновяването на липидния слой на косата и същевременно се бори с последствията от увреждане. Косата е здрава, гладка и много по-управляема.

Да не забравяме един от най-добре продаваните продукти от серията - маска Frizz Ease Miraculous Recovery, която моментално съживява сухите, чупливи участъци и разкрива бляскава коса, която устоява на начупването.

Препоръчителни цени:

John Frieda Miraculous Recovery шампоан, 250 мл – 17 лв.

Frizz Ease Miraculous Recovery балсам, 250 мл – 17 лв.

Frizz Ease Miraculous Recovery маска, 150 мл – 21 лв.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser