Преминете към основното съдържание

Серина Уилямс за Меган Маркъл: „Не я познавам!”

Какво се случва между двете близки приятелки?

Меган Маркъл и Серина Уилямс са смятани за близки приятелки или поне така беше доскоро, тъй като двете отдавна не са забелязвани заедно, нито пък са говорили една за друга в медии и социални мрежи. Сега Серина хвърли поредната бомба.

Преди дни тенисистката засне видео за модно списание и показа съдържанието на дамската си чанта. Вътре имаше козметични продукти, сред които и маска за чело и брадичка, дело на Сара Чапман – козметичката на Меган Маркъл, която се погрижи кожата на Херцогинята на Съсекс да сияе в сватбения й ден.

Серина сподели, че носи маската дори когато шофира и идеята била именно на Меган: „Една много добра приятелка ми каза за тази маска, но няма да кажа името й. Не я виждам, не я чувам, не я познавам!”, шегува се Серина, която преди беше доста по-приказлива по отношения на приятелството си с Маркъл. Каква ли е причината за тази потайност?

Още през юли стана ясно, че Уилямс вече не иска да говори за Меган. Тогава Серина бе гост в шоуто на Наоми Кемпбъл в нейния канал в YouTube и на въпрос, свързан с преместването на херцогинята в Щатите, отговори, намигвайки: „Не знам за какво говориш. Не знам нищо за това.” И допълни: „Не я виждам, не я чувам, не я познавам!”. По забавния тон на Серина стана ясно, че между двете добри приятелки всичко е наред.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser