Преминете към основното съдържание

Сезонът на Стрелец е време на големи промени

На 22 ноември навлизаме в нов астрологичен период. Очакват ни исторически промени.

Можете да дишате отново! Тази неделя, 22 ноември, преминаваме от интензивния и интроспективен период на Скорпиона към приключенския и оптимистичен знак Стрелец. Периодът, който ще продължи до 21 декември, ще се почувства като глътка свеж въздух. Отърваваме се от тъмните вибрации, характеризирали времето на Скорпион.

Всички ще се чувстваме щастливи и пълни с надежда поне по една причина: Слънцето, което преминава в Стрелец, бележи последната част от 2020 г. и след дълга, изтощителна година сме повече от готови да обърнем нова страница. През този период ще преминем през две затъмнения наведнъж - Луната (29 ноември) и Слънцето (14 декември). Затъмненията са начинът, по който Вселената създава промени в живота ни. Те затварят едни врати и отварят други.

Някои от тези промени могат да включват хора, които „изчезват“ от живота ви. Може да ви се струва, че искате да прекъснете връзките с всеки човек или нещо, което ви ограничава. Дайте си минута да погледнете назад към отиващата си година - какво или кой не ви е било от полза? Задайте си въпроса какво ви възпира - независимо дали става дума за връзка, работа или дори за вашият собствен начин на мислене. Желанието да се прекъснат досадните връзки е много силно и точно сега е подходящият момент да ги прекратим.

Разделете се с партньор, който е признал, че ви е изневерил. Започнете да търсите работа, която наистина ви кара да искате да ставате сутрин. Вземете си куче или си направете нова и смела прическа. Това наистина ще промени живота ви.

Единственият недостатък, който се крие в енергията, променяща живота, е рискът да станете твърде егоцентрични и фокусирани към собственото си „Аз”. Трябва да бъдете по-съпричастни с другите хора! През следващите тридесет дни е много важно да избирате правилните думи и да мислите, преди да кажете нещо.

Точно в края на периода на Стрелец Юпитер и Сатурн ще напуснат Козирог, за да влязат във Водолей. Фактът, че и двете социални планети сменят знаците си по едно и също време, предполага, че предстоят големи промени за обществото. Може би исторически промени.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser