Преминете към основното съдържание

Сезонът на косопада е пред нас

Вижте кой козметичен помощник ще ви позволи да го овладеете само за три седмици

Обикновено преходните сезони свързваме с екстра грижите, които трябва да положим за целия си организъм. Смяната на сезоните е изпитание не само за здравето, но и за красотата ни. Особено потърпевши са кожата и косата ни. А, както е известно на всички жени, те са основна част от самочувствието ни.

За да имаме красива коса, сме готови на много. Косата страда от косопад не само в преходните сезони, но и в периоди на стрес, раждане, хормонален дисбаланс и други ситуации. Продуктите, които се налага да използваме в такива ситуации обикновено са се доказали във времето или пред приятелки, или препоръчани от специалисти.

Именно един такъв ефикасен продукт предлагаме да използвате не само ако сте в нужда, но и като превенция за косопад – серията продукти DERCOS на VICHY. Най-новото поколение мултиактивна третираща грижа против косопад с 94% ефикасност и видими резултати. В рамките на 6 седмици терапията подсилва и укрепва скалпа, намалява загубата на коса и я прави по-гъста, силна и устойчива.

Последната иновация на VICHY, от серията DERCOS, беше представена по време на стилно събитие в „Софийски арсенал – музей за съвременно изкуство“. По време на презентацията дерматологът д-р Катя Паскова обясни какви са последните научни открития за влиянието на различните външни и вътрешни фактори за загубата на коса.

По време на събитието се запознахме с някои факти:

  • Новата подобрената формула на AMINEXIL CLINICAL 5 оказва ефективно действие при различни типове косопад - - както при сезонния и този причинен от стрес, така и при проблеми свързани с хормоналния дисбаланс като следродилния период и менопаузата при жените, или наследствения косопад при мъжете.
  • Цифрата 5 в името на третиращата грижа против косопад подсказва, че притежава пет революционни активни съставки.
  • 94% ефикасност и видими резултати се забелязват от 3-та седмица в борбата против косопада
  • Иновационната третираща грижа против косопад AMINEXIL CLINICAL 5 е с нова подобрена формула от революционни активни съставки.

Гостите имаха възможност веднага да научат повече за постиженията на френската козметична марка в областта на грижата за косата и скалпа Dercos от Диана Иванова, професионален трейнър за България на лаборатории VICHY.

Развитието на гамата АMINEXIL започва преди повече от 20 години, през които експертите на Лаборатории VICHY постоянно работят върху подобряването и откриването на нови познания и решения. Радвам се, че днес имам честта да представя най-новото поколение формула за ефективна грижа за красива коса и здрав скалп, която включва две нови активни съставки и предлага подобрена бързо попиваща текстура с повишена поносимост.“, сподели Диана Иванова.

На официалния сайт на марката могат да бъдат открити експертни мнения, видеа и съвети за цялостна грижа за косата и скалпа, с което да се засили ефективността на третиращата грижа. Предвидена е и опция за въвеждане на уникалния код от кутията на продукта, благодарение на което всеки клиент получава достъп до допълнителни съвети, проследява терапията си, както и може да се възползва от специалните условия и предложения.

AMINEXIL CLINICAL 5 се предлага под формата на 6 мл. ампули за еднократна употреба. Всяка опаковка включва и апликатор за прецизно нанасяне, чрез който съдържанието на ампулите се нанася с масажиращи движения. По този начин се стимулира допълнително микроциркулацията и се увеличават съпротивителните сили на скалпа и устойчивостта и плътността на косата.

Подобрената формула е с оптимална поносимост и е тествана върху чувствителен скалп. Интензивната терапия включва прилагането на 1 доза на ден в продължение на 6 седмици. Ампулите се нанасят както върху суха, така и на влажна коса и нямат нужда от изплакване. За комплексно третиране срещу косопад експертите от VICHY препоръчват и комбинирането на AMINEXIL CLINICAL 5 с енергизиращия шампоан от същата серия, както и прилагането при необходимост на поддържаща терапия - по 3 ампули седмично.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser