Преминете към основното съдържание

Шая Лабъф ще играе собствения си баща в свой биографичен филм

Актьорът е написал сценария под псевдоним
© getty

Шая Лабъф започна работа по нова биографична драма, наречена "Honey Boy". Сценарият е написан от него под псевдонима Отис Лорт, заедно с режисьора Алма Харъл. Те вече са си сътрудничили за видеото "Fjögur Píanó" на исландската група Sigur Rós. Харъл ще бъде и директор на новата лента.

Главната роля на младия актьор в началото на творческата му кариера във филма ще играе Лукас Хеджс, известен с играта си на сина на Франсис Макдорманд в "Три билборда извън града".  Шая Лабаф ще играе ролята на баща си алкохолик.

"Honey Boy" е детският прякор на Лабъф.

Драмата ще разкаже за първите години на актьорската кариера на Шая и опитите му да получи признание, междувременно борейки се с алкохолните пристрастия на баща му.

Сценарият е базиран на истинска история от живота на актьора, когато се е снимал в сериала "Изгубени".

Наскоро Лабъф даде интервю за списание "Esquire", където разказва за кариерата си, лечението си в клиниката, арестите и как Кани Уест е взел всичките му дрехи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser