Преминете към основното съдържание

Шакира и Жерар Пике се разделиха заради изневяра на футболиста

Пике се е отдал на партита със съотборници.

Испанското издание El Periodico обяви раздялата на певицата Шакира и нейния любим, футболиста „Барселона „Жерар Пике. Според източника на изданието причината за раздялата е изневяра.

Източникът твърди, че двойката не живее заедно от няколко седмици: Пике се преместил в стария си апартамент, след като певицата го хванала в изневяра. Освен това защитникът на „Барселона“ често бил засичан в нощните клубове с приятеля си, футболиста Рики Пуиг и в компанията на различни жени. На партита футболистите оставали до 2-3 сутринта, въпреки ранните тренировки.

Официално Шакира и Жерар Пике все още не са коментирали слуховете за раздяла.

Жерар Пике и Шакира се срещнаха през 2010 г. Връзката им стана известен през 2011 г., а година по-късно двойката се сдоби с първото си дете, син Милан. Три години по-късно Шакира и Пике станаха родители за втори път. Те не са официално женени. Жерар Пике е с 10 години по-млад от певицата.

Това не е единственият скандал, свързан с името на Шакира: преди това тя беше обвинена в данъчни измами в размер на 15 милиона евро, за което я грози тежка глоба и затвор.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser