Преминете към основното съдържание

Шалът - в тон или в контраст със стайлинга?

Надникваме в колекциите на големите модни марки за есен-зима 2018/2019, за да разберем какви ще бъдат тенденциите през предстоящия сезон
Beautiful People, Chanel, Paul e Joe FW18/19
Beautiful People, Chanel, Paul e Joe FW18/19

Шалът е един от тези аксесоари, които смело може да кажем, че са вечни. Големи, малки, дълги или къси, шаловете са страхотен вариант да разчупите визията си. За да разберем какви са актуалните тенденции при този любим аксесоар, обръщаме поглед към подиума в световните модни столици и предложенията на големите имена за сезон есен-зима 2018/2019. 

Altuzarra, Pelizzari, Agnes  FW18/19

Монохромната визия категорично е един oт трендовете за този сезон.

Да се облечеш от глава до пети в един и същ нюас или шарка на пръв поглед може да ви се стори скучно и банално, но не се притеснявайте! Дизайнерите са подготвили страхотни текстури, интересни шарки и много цвят. Те се пренасят и по аксесоарите - шалове, шапки, ръкавици и дори обувки, за да завършат перкфетно есенно-зимната ви визия. 

Chanel FW18/19

От друга страна класиците на модния подиум ви предлагат друг прочит. За тях шалът е аксесоар, който задължително трябва да бъде основният акцент в есенно-зимния стайлинг на жената. Също така застават и зад типичното разбиране, че шалът трябва да бъде в същия цвят и шарка с обувките, или с чантата ви.

Заложете на такъв с по-интересна шарка и го наметнете, както ви харесва - правила тук няма. Така моментално ще обогатите и промените визията си.

Който и от двата варианта да изберете, бъдете сигурни, че няма да сгрешите!

В галерията от снимки ще откриете десетки предложения от модния подиум за тренди стайлинг с шал:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser