Преминете към основното съдържание

Шампионът по „Бикини фитнес“ БИЛЯНА ЙОТОВСКА на корицата на списание ELLE

Шампион на България и Балканите, с 5 титли от САЩ и в челните места на най-престижните състезания по „Бикини фитнес“ в Европа, Биляна Йотовска е момичето на корицата на новия брой на сп. ELLE. „Не робувам на идеали, създавам си...
Биляна Йотовска на корицата на списание ELLE
Биляна Йотовска на корицата на списание ELLE

Шампион на България и Балканите, с 5 титли от САЩ и в челните места на най-престижните състезания по „Бикини фитнес“ в Европа, Биляна Йотовска е момичето на корицата на новия брой на сп. ELLE. „Не робувам на идеали, създавам си свои!“, твърди тя на страниците на изданието. И освен за рецепти за секси тяло, говори за семейството си, дъщеря си, работата си като дизайнер на спортна линия и автор на CD и книги за здравословно хранене.

Кадър от сесията с Биляна Йотовска

Кои са силата, амбицията и спортният дух, които се крият в нежните женски сърца, дръзнали да събират купи и медали от фитнес състезания? В новия брой на ELLE на фокус е още едно момиче като Биляна – бившата таекуондистка и майка на близнаци Даниела Стоилова.

В специалния фитнес брой на списание номер едно в света на модата ще се срещнете също с един българин в Америка – Стефан Апостолов, който разказва какво е да си Healthy Lifestyle Motivator отвъд океана.

От новия брой на ELLE ще научите наистина ли спортът подмладява и как с тичане може да „свалите“ 5 години от видимата възраст на лицето си. Очакват ви още фитнес програми за маниаци плюс гид за по-мързеливите и стилни предложения за спортния ви екип.

На страниците на списание ELLE ще откриете най-вдъхновяващите модни тенденции за пролетта и бързи, лесни и практични идеи как да подготвите лицето и тялото за новия сезон. Мира Добрева разкрива философията на красивото остаряване, а редакторите на списанието търсят критичната точка, която може да ни накара да рестартираме не само спортния си режим, но и целия си живот към по-добро.

Очаква ви още ексклузивно интервю за българското издание на списание номер едно в света на модата с испанската звезда Бебе само няколко седмици преди концерта й в София.

Испанската звезда Бебе, която даде ексклузивно интервю за българското издание на ELLE

Търсете новия брой на списание ELLE от 19 март!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser