Преминете към основното съдържание

ШАПКИ ГОРЕ! за модела, наричан на английски с недотам ласкателното BUCKET HAT

За „грозното пате“ сред аксесоарите с периферия, което този сезон модата превърна в „лебед“
Etro, 3.1 Phillip Lim, Sonia Rykiel, Anna Sui
Etro, 3.1 Phillip Lim, Sonia Rykiel, Anna Sui © ImaxTree

Често този модел шапка ни връща към хип-хопа на 80-те и 90-те, въпреки че родословието й ни отвежда до далечната 1900 г.

В своя първообраз тя е притежавала единствено функционален характер. Тогава е носена от ирландските фермери и рибари в дъждовно време. Голямото й предимство е, че може да се сгъне и прибере в джоб.

Тя преминава и през активна модна служба през Втората световна и Виетнамската война, преди да заподскача в ритъма на LL Cool J, Run DMC и Big Hank.

Този сезон bucket hat се нарежда сред звездите на модната сцена, които събуждат полярност на мненията, като маратонките с груби подметки и миниатюрните чанти. Факт е, че всички те са сред любимците на дизайнерите и трендсетърите.

© ImaxTree,  3.1 Phillip Lim, Sonia Rykiel

Не се колебайте!

Тези шапки ще добавят нужните артистични щрихи към визията и категорично заместват баретите. Последните оставете да отпочинат, поне за малко!

Команда ШАПКИ ГОРЕ в превод на моден език означава да отдадете чест на BUCKET HAT.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser