Преминете към основното съдържание

Шапките БАЛАКЛАВА завладяха модния подиум: 20 доказателства от зимните колекции

Галерия

Не е тайна, че имаме дни, през които не се разбираме с косата си, особено когато вали, а пресата и машата не са добро решение. Дойде време да се обърнем към най-любимия ни зимен аксесоар – плетената шапка. Сега е моментът да отбележим, че плетивото се нарежда сред най-актуалните тенденции в момента, затова колекцията ни от пуловери тази година е още по-голяма.

Разглеждайки визиите от подиума, забелязахме различни модели шапки, сред които откроихме нестандартна тенденция – шапка (тип качулка) и шал в едно, така наречената балаклава, която вече не е част само от мъжкия гардероб. Но, да, забелязахме я и в зимните ревюта от мъжка мода. Струва ни се доста смело решение и все още не сме готови да я пренесем в ежедневния гардероб. Смятахме, че не е добър избор, ако носим рокля, но Кайли Дженър бързо ни разубеди, след като видяхме една от последните й Instagram визии с плетена макси рокля по тялото, с искрящ червен, жълт и син топлинен принт, към която добави балаклава със същия десен.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser