Преминете към основното съдържание

Шапките, които ще носим през лятото

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Този сезон шапките са още по-впечатляващи и благодарение на тях сме сигурни, че ще ни забележат отдалеч. Без значение дали сме на плажа, на разходка в парка, в любимия ресторант, или в кварталното кафене с приятелка. Те ни гарантират зашеметяваща визия, защото се превръщат в най-стилното бижу на тоалета ни.

Подготвили сме ви разнообразие от детайлни модели, форми, размери и цветове. С голяма периферия или не, ярки тонове или по-семпли, с козирка или без, спортни или елегантни - изборът е изцяло ваш. Ще ви загатнем, че ако прибавите шал или кърпа, шапката става още по-ефектна.

За да разберете какво точно имаме предвид, отворете галерията ни, която ще ви изпрати директно на модния подиум заедно с Anna Sui, Azzaro, Benetton, Celine, Chanel, Coach, Dior, Elie Tahari, Elisabetta Franchi, Emporio Armani, Fendi, Ferragamo и Ferretti. А защо не и направо на плажа, с коктейл в едната ръка и любима книга в другата.

Още по етикети

шапки , пролет-лято 2020
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser