Преминете към основното съдържание

Шарлийн е в тежко психическо състояние. Избра Швейцария пред Монако

Нови подробности от близки до кралското семейство.

Както е известно, принцеса Шарлийн напусна Монако малко след завръщането си от Африка. Сега близки до кралското семейство дадоха повече информация за реалното състояние на нещата. Оказва се, че съпругата на принц Албер е уморена от задълженията си и иска да живее далеч от кралското семейство. Както подчертават източниците, тя е била наясно какво прави, когато се омъжва за Албер. И наистина е мечтаела да живее красиво, като принцеса.

„Не подценявайте Шарлийн. Тя винаги е била много целенасочено момиче и е мечтала за позиция в обществото. В това няма нищо лошо и трябва да разберете, че във връзката с Албер тя не е жертва. В крайна сметка тя знаеше за изневерите му много преди сватбата. На Шарлийн й писна да живее по график, омръзна й да е в златна клетка. Между другото, тя дори не научи френски през всичките си години в Монако.”


Що се отнася до здравословните проблеми, те са реални. Но кралското семейство упорито се опитва да го скрие. Заради инфекцията Шарлийн свалила почти 20 кг, тъй като през последните 6 месеца приемала само течна храна. Възможно е отслабената имунна система да е провокирала влошаване на състоянието, но като цяло става въпрос за комплекс от психологически и физически проблеми. Както подчертават близки приятели на принцесата, тя вероятно се е уморила да живее по правилата на двореца, в резултат на което е развила невроза, провокирала отслабването на организма.

Въпреки че Шарлийн можеше да се погрижи за здравето си и в Монако и да не се отделя отново от децата си, тя предпочете да се лекува отново в чужбина. Според източниците тя просто не иска да натоварва семейството си. Сега тя е на лечение в Швейцария, а престоят й отново е планиран да е дълъг.


Принц Албер изобщо не се притеснява от това, че медиите обсъждат брака му и смята, че дискусиите за предателството му не влияят по никакъв начин на отношението на съпругата му към него.

„Повтарям, че принцеса Шарлийн е просто психически уморена. И от здравословни проблеми, и отговорности. Тя напусна Монако и това няма нищо общо с нашия брак."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser