Преминете към основното съдържание

Принцеса Шарлийн се отказа от кралските си задължения и напусна Монако

Оказва се, че кралското семейство преживява сериозна криза.

На 18 ноември принц Албер направи първия си официален коментар след завръщането на съпругата му от Африка. В интервю за френското издание Monaco-Matin 63-годишният принц потвърди, че съпругата му не възнамерява да се връща към кралските задължения и е напуснала Монако.

„Не искам да давам конкретни коментари. Мога да кажа, че принцеса Шарлийн сега не живее в Монако. Заради състоянието си тя няма да може да участва в планираните празнични събития. Тя е много уморена и тази умора не е само физическа."

Очевидно принцът има предвид психиката на принцесата във връзка с кризата в семейните отношения. Известно е, че бракът между Албер и Шарлийн беше сключен против нейната воля. Раждането на близнаците така и не донесе щастие на двойката в интимен план. Проблемите със съпругата му обаче не засегнаха принца по никакъв начин – в пресата непрекъснато се появяваха разкрития за тайните му връзки с други жени. Това разруши отношенията на съпрузите още в зората на брака им.

Сега обществеността спекулира за местонахождението на Шарлийн. Според сестра й Шантел Уитсток, принцесата планирала да се върне в стария си апартамент близо до двореца. Но след интервюто на Албер възниква въпросът: ако Шарлийн не е в Монако, тогава може би тя отново е заминала за Африка? Това е много вероятно, тъй като сестра й живее там.

Все още не е ясно какво ще е развитието на тази тъжна история – ще останат ли фиктивно женени Албер и Шарлийн, или свободолюбивата принцеса ще поиска развод.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser