Преминете към основното съдържание

Шарън Стоун и възхитителната й рокля на Dolce & Gabbana

Галерия

Кинофестивалът в Кан тече в пълна сила. Една от най-пленителните знаменитости на червения килим в неделя бе Шарън Стоун. Тя пристигна на Френската Ривиера за премиерата на лентата Forever Young. 64-годишната актриса заложи на дълга рокля в синьо и бяло, дело на Dolce & Gabbana.

Шарън Стоун бе придружена от двама млади кавалери и разбрахме защо, малко след като позира пред фотографите. Момчетата влязоха в ролята на лични асистенти и внимателно махнаха дългия й шлейф. Помните ли коя друга актриса не отдавна ни впечатли с удивителна трансформираща рокля? Към тоалета си Стоун бе прибавила и обици в синьо, които сякаш бяха създадени точно за това облекло, както и красиви сандали на висок ток, отново в същия цвят.

„Твърдението, че само когато си млад, си красив и привлекателен, не е вярно. Не искам да бъда „неостаряваща красавица“. Искам да съм жена, която е най-добрата версия на себе си за възрастта, на която е“, заяви Шарън Стоун, чувствайки се чудесно на 64.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser