Преминете към основното съдържание

Шарън Озбърн изгони Ози от дома им, хванала го в изневяра

Рокаджията се свалял със стилистка
Шарън и Ози
Шарън и Ози © БГНЕС

Бившата съдийка в британския X Factor Шарън Озбърн е изгонила от семейния дом съпруга си Ози, след като го обвинила, че й изневерява със стилистка. Двойката е заедно от 34 г., има три деца и две внучета, като бракът им е преминавал през не едно и две препятствия, заради които се разделяха. Впоследствие обаче всеки път следваше прошка от страна на Шарън и поредно прибиране на рокаджията в дома им.

Изглежда обаче този път краят е неизбежен. „Шарън се изправи пред Ози и директно го обвини, че има афера. Тя му каза, че от известно време е имала подозрения, че той й изневерява и сега вече имала неоспоримо доказателство за това. Ози призна, че е много близък със стилистката Мишел. Най-вероятно Шарън е намерила някакви sms-и, които са си разменяли и най-вероятно е разбраха, че са се срещали тайно“, споделя приятелка на Шарън.

Бившата менторка в X Factor до такава степен полудяла, че изгонила от имението за 10 милиона съпруга си. През март Шарън, която в момента е и ТВ водеща, шокира колежките си с признанието, че 67-годишният Ози е преспал с две от бавачките, които навремето са били наети да гледат децата им.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser