Преминете към основното съдържание

Ще се завърне ли Шарлийн в Монако?

Принц Албер II сподели в интервю за Monaco-Matin, че съпругата му се оправя.

„Принцеса Шарлийн се чувства много по-добре. Надявам се много скоро да се върне в княжеството.”

През 2021 г. принцесата беше хоспитализирана поради здравословни проблеми - по време на пътуване до родината си, Южна Африка, тя получи тежка УНГ инфекция. В резултат на това трябваше да остане в Южна Африка, за да се подложи на лечение. Шарлийн претърпя няколко операции, а през ноември принцесата най-накрая се събра със съпруга и децата си, но скоро след завръщането си в Монако състоянието й се влоши.

В края на януари от двореца обявиха, че Шарлийн е в "задоволително" състояние, но ще са необходими още няколко месеца, за да се възстанови напълно. Местоположението на болницата, в която се лекува Шарлийн, не бе разкрива заради безопасността на принцесата. Това обаче не попречи на представители на медиите да проведат собствено разследване и да „открият” принцесата. Появиха се новини, в които се твърди, че Шарлийн е в затворена в клиниката Paracelsus Recovery в Швейцария, където се лекуват пациенти с различни зависимости и психични разстройства. Тази информация не би нито потвърдена, нито опровергана от представители на Албер.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser