Преминете към основното съдържание

Щурото моминско парти на Парис Хилтън в Лас Вегас

Миналия уикенд Парис Хилтън и нейният годеник Картър организираха съвместно парти в Лас Вегас, на което поканиха роднини и близки приятели .

Влюбените отлетяха за Невада с частен самолет и получиха специално посрещане - огромен банер със снимка на Парис беше поставен на фасадата на хотел Resorts World Las Vegas, който е собственост на семейство Хилтън.

На партито присъстваха всички близки членове на семейството на Парис: баща й Рик, майка Кейти, сестра й Ники със съпруга си Джеймс Ротшилд и брат й Барън. Всеки гост имаше предмети със символите на празника: например Кейти Хилтън носеше бяла панделка с надпис „Майка на булката“, а самата Парис носеше розова панделка „Бъдещата булка“.

За първата част на партито Парис избра къса рокля в любимия си розов цвят, която допълни със слънчеви очила с надпис „Булка“ и диадема с воал на главата. Празненствата се проведоха край басейна, така че много скоро булката и гостите й се преоблякоха по бански. Банските също напомниха на всички за повода за щурото парти: например Парис беше в бял бански с надпис „Съпруга за цял живот“, а съпругата на брат й Тес - в розов бански с надпис „ Парис и Картър: това е горещо ".

Купонът продължи в един от нощните клубове в Лас Вегас. За него булката вече се бе преоблякла в бяла рокля и с радост позираше с бъдещия си съпруг Картър на фона на цветна стена с техните имена.

Парис Хилтън все още не е съобщила на журналистите точната дата на сватбата, но намекна, че то ще се случи много скоро - „след няколко седмици“. Парис и Картър се познават от много години и започнаха да се срещат през 2019 г. През февруари бизнесменът предложи брак на любимата си. Хилтън не крие, че Картър е мъжът, когото търси от много дълго време и именно той ще е перфектният баща за бъдещите й деца.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser