Преминете към основното съдържание

Шер на 70 години

Певицата продължава да не робува на скрупули
Шер на 70 г.
Шер на 70 г. © Getty images

Освен че се превърна в една от вечните легенди в музиката, Шер е привличала погледите на всички и с невероятните си модни решения. Независимо дали предизвиква положителни или отрицателни коментари за начина, по който се облича, певицата и нейният стил винаги са били тема на дискусия не само от феновете, но и от фешън експертите. 

Днес Шер навършва 70 г. и сама признава, че е изненадана от интереса, който тя и музиката й продължават да предизвикват сред меломаните. Въпреки достолепната си възраст певицата и до днес отказва да се съобразява с общоприетите норми за това как би трябвало да се облича и все така залага на ексцентрични тоалети за някои от публичните си изяви. 

И едва ли има от какво да се притеснява, тъй като за своите 70 години тя изглежда повече от перфектно, като стегнатите си форми дължи на редовни посещения във фитнес залата. А което не харесва в себе си, няма проблем да промени с помощта на пластичната хирургия. Шер никога не е крила, че ляга под ножа и го прави толкова често, колкото смята за нужно. Миналата година пък тя стана едно от лицата на дизайнера Марк Джейкъбс и именно в неговата компания се появи на последното издание на фешън събитието Met Gala.   

Звездата на певицата, която е от арменски произход, изгря през 60-те години на миналия век. Тя се качва на сцената заедно с тогавашния си съпруг Сони Боно, като двамата записват и най-големия си хит I Got You, Babe. 

Следва зашеметяваща музикална соло кариера, която довежда Шер и до киното. Тя е звезда в редица холивудски продукции, като дори печели престижната награда Оскар за ролята си в лентата „Лунатици“.

Шер на 70 г.

Галерия

Шер на 70 г.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser