Преминете към основното съдържание

Шест мобилни приложения, с които да тренирате у дома

Защото максимата #noexcuses важи дори и във време на извънредно положение

© iStock

Ние от ELLE се присъединяваме към призива на инстутуциите и медиите да си останем вкъщи, докато епидемията от корона вирус не отмине. Но това не означава, че животът трябва да спре! Благодарение на интернет и новите технологии можем да правим почти всичко от вкъщи. Дори и да тренираме! Събрахме 6 от най-добрите приложения, за да не занемарявате добрата си форма, дори когато фитнесите не работят, а навън не е препоръчително да се излиза.

Yoga Studio: Mind & Body

Слагаме го на първо място, защото това приложение е и за тялото, но и за духа. В него ще откриете много тренировки, водени от инструктор, според това какви са целите ви - релексация, пластичност, сила... Минусът е, че приложението е платено, а тестовият период е само една седмица, но може би си заслужава, ако сте много напрегнати, а извънредната сутуация продължи прекалено дълго.

Keelo

Това е приложение за всички от вас, които си падат по високоинтензивните тренировки. Има много голям избор от упражнения в зависимост от това с какво оборудване разполагате. Изборът на безплатни тренировки обаче е ограничен на 18.

Sworkit

Страхотно платено приложение, което събира всички възможни програми, за които можете да се сетите - йога, стречин, високоинтензивни тренировки и още, и още.

© iStock

Nike Training Club

Не само, че е напълно базплатно и че има едни от най-добре визуализираните и обяснени тренировки, Nike Training Club има и всякакви видове упражнения, разпределени според времето, уредите или условията, с които разполагате. Има тренировъчни програми от по няколко седмици, както и съвети за хранене и здравословен начин на живот.

Adidas Training

Другият голям производител на спортни стоки също има свое мобилно приложение. Принципът е същият с тази разлика, че съдържанието не е изцяло базплатно. Можете да си купите премиум абонамент (който между другото е горе-долу на половина на цената на останалите спортни приложения), който ще ви даде достъп до още упражнения, програми и тренировки.

JEFIT

Определено не е апликацията с най-добър дизайн, но на кого му пука, ако върши работа. JEFIT може да ви предложи много упражнения, тренировки и програми както платени, така и безплатни.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser