Преминете към основното съдържание

Шестте модела на мислене

2. ПЕРСПЕКТИВА: Какво избирате – да имате 50 евро сега или 100 след месец? Въпросите по темата издават дали живеете в настоящето, или предпочитате да инвестирате в бъдещето. Големият сбор точки от отговорите ви представя като личност, която ходи на профилактични прегледи и спорт, с мисълта за дългосрочно здраве. Големите покупки, като автомобила или дома, правите с изчисленията колко би била продажната им стойност по-нататък. Недоумявате как другите пренебрегват навременните грижи за пенсионния си фонд. 
Колкото по-висок е резултатът ви в тази графа, толкова по-отговорно разсъждавате и действате. Не е излишно да си припомните обаче, че малка доза дискомфорт и спонтанност от време на време може да увеличи насладата ви от живота.

2 от 7

2. ПЕРСПЕКТИВА: Какво избирате – да имате 50 евро сега или 100 след месец? Въпросите по темата издават дали живеете в настоящето, или предпочитате да инвестирате в бъдещето. Големият сбор точки от отговорите ви представя като личност, която ходи на профилактични прегледи и спорт, с мисълта за дългосрочно здраве. Големите покупки, като автомобила или дома, правите с изчисленията колко би била продажната им стойност по-нататък. Недоумявате как другите пренебрегват навременните грижи за пенсионния си фонд. Колкото по-висок е резултатът ви в тази графа, толкова по-отговорно разсъждавате и действате. Не е излишно да си припомните обаче, че малка доза дискомфорт и спонтанност от време на време може да увеличи насладата ви от живота.

© iStockСвързани статии
Стоп! Това са моите граници

Когато правилата ги поставяме ние

А вие SMUPID ли сте?

Днес сме много по-наясно, откогато и да било преди, включително и от Сократ, за всичката информация, която не знаем. Въпреки (или пък тъкмо заради) Google!

Учените назоваха най-добрия тип характер

Той има три основни качества

Да започнем новата година с... развод

Първите работни дни на януари са най-натоварени за бракоразводните адвокати

Защо не бива да държим телефона си на масата, докато вечеряме с любимия

Едно от най-ключовите ни умения – да се концентрираме, е под сериозна заплаха. Вижте как това застрашава и връзките ни!

ТЕСТ: Какъв е вашият неосъзнат модел на мислене?

Собствените ни избори, дори за най-прозаичните неща като кафето и пътя до офиса, издават много повече за нас, отколкото големите ни дела и намерения. Вижте как, за да разберете своя скрит характер!

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser