Преминете към основното съдържание

Шестте модела на мислене

3. ИМИДЖ: Дизайнерските рокли и последният модел телефон вероятно са част от вашия живот и от вашия свръхлуксозен апартамент. Нещо повече: Вие диктувате новите тенденции. Колкото повече точки сте събрали по темата за имиджовото мислене, толкова по-важно е за вас да впечатлявате околните с високия ви стандарт на живот. Грижата за статуса е вашата движеща сила. Вписвате се отлично в обществото и обичате да се социализирате по хубави поводи и лъскави събития. 
Недостатъкът при този начин на живот: Често прекалено много ви е грижа какво ще кажат или ще мислят приятелите ви и публичните личности. Можете да бъдете по-щастливи, ако при своите избори се вслушвате по-силно в своя собствен глас.

3 от 7

3. ИМИДЖ: Дизайнерските рокли и последният модел телефон вероятно са част от вашия живот и от вашия свръхлуксозен апартамент. Нещо повече: Вие диктувате новите тенденции. Колкото повече точки сте събрали по темата за имиджовото мислене, толкова по-важно е за вас да впечатлявате околните с високия ви стандарт на живот. Грижата за статуса е вашата движеща сила. Вписвате се отлично в обществото и обичате да се социализирате по хубави поводи и лъскави събития. Недостатъкът при този начин на живот: Често прекалено много ви е грижа какво ще кажат или ще мислят приятелите ви и публичните личности. Можете да бъдете по-щастливи, ако при своите избори се вслушвате по-силно в своя собствен глас.

© iStockСвързани статии
Стоп! Това са моите граници

Когато правилата ги поставяме ние

А вие SMUPID ли сте?

Днес сме много по-наясно, откогато и да било преди, включително и от Сократ, за всичката информация, която не знаем. Въпреки (или пък тъкмо заради) Google!

Учените назоваха най-добрия тип характер

Той има три основни качества

Да започнем новата година с... развод

Първите работни дни на януари са най-натоварени за бракоразводните адвокати

Защо не бива да държим телефона си на масата, докато вечеряме с любимия

Едно от най-ключовите ни умения – да се концентрираме, е под сериозна заплаха. Вижте как това застрашава и връзките ни!

ТЕСТ: Какъв е вашият неосъзнат модел на мислене?

Собствените ни избори, дори за най-прозаичните неща като кафето и пътя до офиса, издават много повече за нас, отколкото големите ни дела и намерения. Вижте как, за да разберете своя скрит характер!

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser