Преминете към основното съдържание

Шестте модела на мислене

6. РИСК: Полет с парапланер или голф? Акционни фондове или спестовна сметка? Броят на точките в тази графа издава вашата готовност да залагате на сигурно или да рискувате. Колкото по-висок е сборът ви тук, толкова по-вероятно е да си купите спортен автомобил, вместо семеен ван, да принадлежите към групата на пушачите, но също така – да се впуснете да помагате на някой нуждаещ се. 
С такова отношение към живота, успехът и неуспехът могат да преливат един в друг. Следващия път: Възползвате се от възможностите, след като обмислите вероятните негативни последици.

6 от 7

6. РИСК: Полет с парапланер или голф? Акционни фондове или спестовна сметка? Броят на точките в тази графа издава вашата готовност да залагате на сигурно или да рискувате. Колкото по-висок е сборът ви тук, толкова по-вероятно е да си купите спортен автомобил, вместо семеен ван, да принадлежите към групата на пушачите, но също така – да се впуснете да помагате на някой нуждаещ се. С такова отношение към живота, успехът и неуспехът могат да преливат един в друг. Следващия път: Възползвате се от възможностите, след като обмислите вероятните негативни последици.

© iStockСвързани статии
Стоп! Това са моите граници

Когато правилата ги поставяме ние

А вие SMUPID ли сте?

Днес сме много по-наясно, откогато и да било преди, включително и от Сократ, за всичката информация, която не знаем. Въпреки (или пък тъкмо заради) Google!

Учените назоваха най-добрия тип характер

Той има три основни качества

Да започнем новата година с... развод

Първите работни дни на януари са най-натоварени за бракоразводните адвокати

Защо не бива да държим телефона си на масата, докато вечеряме с любимия

Едно от най-ключовите ни умения – да се концентрираме, е под сериозна заплаха. Вижте как това застрашава и връзките ни!

ТЕСТ: Какъв е вашият неосъзнат модел на мислене?

Собствените ни избори, дори за най-прозаичните неща като кафето и пътя до офиса, издават много повече за нас, отколкото големите ни дела и намерения. Вижте как, за да разберете своя скрит характер!

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser