Преминете към основното съдържание

Шик и пера: 20 екстравагантни идеи за пролетта

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Подиумът тази пролет се открои с много шик и пера. Екстравагантността е на почит, а тоалетите са още по-изкусителни и предизвикателни. Подходящи са само за най-смелите от нас и за тези, които не се страхуват да приковат цялото внимание върху себе си. Ефектната визия не изисква много, а само точните комбинации: щипка тайнственост, доза провокация и много стил.

Впечатлени останахме от нестандартните, но същевременно и елегантни модни находки на Burberry, Scervino, Valentino и Van Noten, които видяхме по време на представянето на колекциите пролет-лято 2020. Вдъхновяващи и носещи много настроение, със сигурност ще ви накарат да потърсите перата в гардероба, а ако не ги намерите, те ще са първото нещо, което ще искате да откриете в магазините след карантината. Откроиха се роклите, които ни пренесоха на ретро бал с маски, точно като по филмите.

Разгледайте галерията ни, която ще ви накара да се влюбите в екстравагантността, за да се убедите, че тя крие много елегантност.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser