Преминете към основното съдържание

Широките ръкави ни доказаха, че стилът остава: 25 визии от подиума

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Широките ръкави, които видяхме в колекциите пролет-лято 2020 на Dolce&Gabbana, Fendi, Ferragamo, Valli, Off White и Versace, доказаха, че стилът остава, без значение колко време минава, някои модни находки са все така актуални. Олицетворяват ретро носталгията, но по много изтънчен начин, с нотка модерност.

Ще ви припомним колко ефектни са тоалетите с екзотични принтове, които ни изпращат на тропическа екскурзия. Прозрачните материи пък ни убедиха, че този сезон ще бъдат нашето тайно оръжие, благодарение на което ще приковем всички погледи към себе си. Облечени в неон ще бъдем забелязвани от далеч, а късите рокли с широки ръкави и полите чакат нетърпеливо карантината да свърши.

А какво ще кажете да вземем някоя от ризите на половинките си и да сътворим нов стайлинг? Няколко от моделите на подиума сякаш бяха направили точно това.

Разгледайте галерията ни, в която ще намерите 25 тоалета, подходящи за ежедневието ни. Не се колебайте да заимствате нещо от идеите на световните дизайнери, за да разнообразите визията си. За повече ефект прибавете двойна доза пролетно настроение!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser