Преминете към основното съдържание

Шон Рос - перлата на червения килим на Grammy 2020

Колко точно перли са използвани за създаването на визията на модела?

© getty

Класическият смокинг не е най-често срещаният избор на червения килим на Grammy.

За разлика от актьорите, които пристигат по време на Оскарите във възможно най-класическите визии, музикантите не се притесняват от проява на индивидуалност и уникалност на най-важните награждавания в индустрията.

Един от тези дръзки артисти е моделът албинос, танцьор и певец Шон Рос, който всеки път успява да прикове погледите (или по-скоро обективите) на червения килим към себе си. Обикновено неговото име е споменавано в критични текстове заради визиите, които предпочита да носи на важните събития (виждали сме го и във флорална рокля), а тазгодишните Grammy не бяха изключение.

Любимият модел на Лана Дел Рей се появи в зашеметяващо сако, панталон и ботуши - целите облепени с големи изкуствени перли. От глава до пети Шон просто блестеше.

Изобщо не може и да предполагаме колко всъщност тежат дрехите на Шон, но артистът ни доказва, че морските скъпоценности ще продължават да бъдат актуални и тази година.


Към кой списък бихте включили Шон Рос?
Още по етикети

модели , червен килим
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser