Преминете към основното съдържание

Шоутата на Victoria's Secret вече няма да се показват по телевизията

"Ангелите" напускат малкия екран заради спад в рейтинга
© getty

Брандът за луксозно бельо отказва да излъчва шоутата си по телевизията.

"Решихме да преразгледаме традиционния формат на шоутата на Victoria's Secret", сподели Лесли Уенер, главен изпълнителен директор на L Brands. Според нея то трябва да има "по-нататъшно развитие“, за да се създаде „абсолютно нов тип преживяване“.

Миналата година дефилето бе наблюдавано от 3.3 милиона зрители, което бе рекорден спад за шоуто, излъчвано по телевизията от 2001 година насам.


ГЛАВНИЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА VICTORIA’S SECRET ПОДАДЕ ОСТАВКА


Припомняме, че през ноември 2018 г., генералният директор на L Brands Inc., който притежава марката Victoria's Secret, Ян Сингер напусна компанията заради скандал около шоуто на марката.

Марката беше критикувана за липсата на разнообразие сред моделите - в частност, нямаше транссексуални хора или модели с различно телосложение в кастинга на бранда. Едуард Расек, ръководител на маркетинга на Victoria's Secret, в интервю за списание Vogue заяви, че шоуто на марката е "фантазия" и той не смята за необходимо да включва в него различни модели.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser