Преминете към основното съдържание

Щастието за всяка зодия

ТЕЛЕЦ: Представителите на зодията откриват щастието в почивката и свободното време.
От какво се нуждаете: от време, което да запълните с удоволствия!
Какво ви пречи: Телците обикновено са дружелюбни и грижовни, но виновник за лошото им настроение често е тяхната пословична упоритост и инат, желанието им всичко да се случва по техния начин. Научете се да приемате различната гледна точка и ще имате повече щастливи моменти.

2 от 13

ТЕЛЕЦ: Представителите на зодията откриват щастието в почивката и свободното време. От какво се нуждаете: от време, което да запълните с удоволствия! Какво ви пречи: Телците обикновено са дружелюбни и грижовни, но виновник за лошото им настроение често е тяхната пословична упоритост и инат, желанието им всичко да се случва по техния начин. Научете се да приемате различната гледна точка и ще имате повече щастливи моменти.

© iStockСвързани статии
Кой е вашият противоположен зодиакален знак?

Какво можете да научите от астрологичния си антипод

Понякога е полезно да нямаме настроение

Наистина ли лошото настроение трябва спешно да се ликвидира и винаги ли трябва да сме щастливи? Или си струва да пренебрегнем тази емоционална дискриминация?

Избираме щастието!

Търсенето на щастието никога не е било толкова интензивно – философи, психолози, социолози, духовни водачи се опитват да разгадаят тайните на щастливия живот и все по-упорито се налага тезата, че той е въпрос на личен избор. Как да вземем нещата в свои ръце?

Сатурн бди над Козирога и Водолея през събота

Време е да обсъдим глобалните планове за живота през уикенда

Какво е щастието за всяка зодия?

Къде го откривате, какво ви пречи, от какво се нуждаете, за да го изживеете истински?

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser