Преминете към основното съдържание

Щастието за всяка зодия

БЛИЗНАЦИ: За вас щастието е в публиката. Вашата публика, пред която може да говорите с часове!
От какво се нуждаете: от хора, които ви боготворят и за които комуникацията с вас е истинско удоволствие.
Какво ви пречи: ако се наложи да премълчите по-дълго нещо, което ви тормози, ще помрачите не само собственото си настроение, но и на околните. Говорете, това ви разтоварва и ви прави щастливи!

3 от 13

БЛИЗНАЦИ: За вас щастието е в публиката. Вашата публика, пред която може да говорите с часове! От какво се нуждаете: от хора, които ви боготворят и за които комуникацията с вас е истинско удоволствие. Какво ви пречи: ако се наложи да премълчите по-дълго нещо, което ви тормози, ще помрачите не само собственото си настроение, но и на околните. Говорете, това ви разтоварва и ви прави щастливи!

© iStockСвързани статии
Кой е вашият противоположен зодиакален знак?

Какво можете да научите от астрологичния си антипод

Понякога е полезно да нямаме настроение

Наистина ли лошото настроение трябва спешно да се ликвидира и винаги ли трябва да сме щастливи? Или си струва да пренебрегнем тази емоционална дискриминация?

Избираме щастието!

Търсенето на щастието никога не е било толкова интензивно – философи, психолози, социолози, духовни водачи се опитват да разгадаят тайните на щастливия живот и все по-упорито се налага тезата, че той е въпрос на личен избор. Как да вземем нещата в свои ръце?

Сатурн бди над Козирога и Водолея през събота

Време е да обсъдим глобалните планове за живота през уикенда

Какво е щастието за всяка зодия?

Къде го откривате, какво ви пречи, от какво се нуждаете, за да го изживеете истински?

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser