Преминете към основното съдържание

Щастието за всяка зодия

ЛЪВ: За вас щастието е в себедоказването. Истински щастливи сте, когато убедите всички, че наистина сте номер едно.
От какво се нуждаете: от ситуации на изпитания, които да преминете успешно и да задоволите егото си.
Какво ви пречи: нямате страх от провала, но сте зависими от мнението на другите, а то не винаги е като вашето. Не може да промените целия свят и затова е добре в някои моменти да дадете почивка на амбициите си.

5 от 13

ЛЪВ: За вас щастието е в себедоказването. Истински щастливи сте, когато убедите всички, че наистина сте номер едно. От какво се нуждаете: от ситуации на изпитания, които да преминете успешно и да задоволите егото си. Какво ви пречи: нямате страх от провала, но сте зависими от мнението на другите, а то не винаги е като вашето. Не може да промените целия свят и затова е добре в някои моменти да дадете почивка на амбициите си.

© iStockСвързани статии
Кой е вашият противоположен зодиакален знак?

Какво можете да научите от астрологичния си антипод

Понякога е полезно да нямаме настроение

Наистина ли лошото настроение трябва спешно да се ликвидира и винаги ли трябва да сме щастливи? Или си струва да пренебрегнем тази емоционална дискриминация?

Избираме щастието!

Търсенето на щастието никога не е било толкова интензивно – философи, психолози, социолози, духовни водачи се опитват да разгадаят тайните на щастливия живот и все по-упорито се налага тезата, че той е въпрос на личен избор. Как да вземем нещата в свои ръце?

Сатурн бди над Козирога и Водолея през събота

Време е да обсъдим глобалните планове за живота през уикенда

Какво е щастието за всяка зодия?

Къде го откривате, какво ви пречи, от какво се нуждаете, за да го изживеете истински?

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser